Kläder och mode

Kläder kan på många sätt användas som ett sätt att uttrycka sig och visa vem man är. Du får möjligheten att genom olika material och snitt ge uttryck för din personlighet och hur du vill uppfattas. Att känna sig bekväm i sina kläder är oerhört viktigt för välbefinnande och harmoni. När du har din favoritoutfit på dig kan det ibland kännas som att du kan erövra världen. Så viktigt kan kläder faktiskt vara. Det är inte bara något vi tar på oss för att inte frysa, det är hela vår identitet som yttrar sig genom hur vi klär oss.

80- och 90-tals mode

Att vara modern kan ibland vara kostsamt. Det beror på vilken typ av stil du är ute efter. Om du tycker om märkeskläder får du inte lika mycket för pengarna eftersom ett enda plagg kan kosta tusentals kronor. Om du inte har detta behov finns det gott om platser att fynda kläder och skor på nu för tiden. Idag är det dessutom modernt med influenser från 80- 90-talen. Om du gräver riktigt djupt i garderoben kanske du kan hitta både ett och annat fynd som helt plötsligt ligger på alla innelistor och som du nu kan få helt gratis!

Second hand

Det allra bästa sättet att vara både modern och miljövänlig på är att handla second hand. Du kan hitta enormt mycket fina kläder till superbra priser om du bara vet var du ska leta. Det finns till och med märkeskläder som inte kostar i närheten av vad de kostade som nya men som fortfarande har samma kvalitet. När du köper kläder som redan har använts har de en historia. För många ger detta ett mervärde till plagget medan andra inte alls kan tänka sig att köpa redan använda kläder. Oavsett var du handlar gäller det att vara kreativ och våga testa nya saker.