Hur stylar du ditt hem?

Vi vill att vårt hem ska spegla vilka vi är men det är inte alltid så lätt, det kan vara svårt att få till alla detaljer på det sätt som vi har fantiserat om att vi vill ha det. Det behöver inte vara möblerna som är avgörande för hur hemmet upplevs utan det kan vara de små inredningsdetaljerna som avgör. Hemmet speglar vår personlighet otroligt mycket och det kan vara kul att fräscha upp eller byta stil ibland.

De små detaljerna är vad som är avgörande för att få ett hem att kännas som ett hem. De små detaljerna gör skillnad och vi behöver lägga mer fokus kring dem. Genom att byta ut små saker är det lättare att sätta sig egen prägel på rummet. Det ger en också möjlighet att skifta stil utan något större pådrag. Exempel på små detaljer att byta ut eller köpa till kan vara kuddar, tavlor, ljuslyktor, filtar eller gardiner.

Något som går att använda sig av vid inredning är belysning. Att använda sig av lampor på olika vis kan verkligen förändra ett rum. Lys upp din favoritsak med en ny lampa eller skapa en mysbelysning till fredagsmyset – möjligheterna är oändliga! Det sägs att man ska rikta in sig på att ha sju ljuspunkter i varje rum och det är nog något som få av oss lever upp till. Genom att lägga till en belysningspunkt ökas lätt trevnaden i rummet.

Idag har de flesta av oss neutrala kulörer på våra väggar. Genom att ha neutrala färger på väggarna ökar möjligheten att leka med tavlor. Idag är det enkelt att beställa hem posters från nätet för en billig peng, vilka sedan kan ramas in i fina ramar och hängas upp på väggarna. Det finns ett oändligt utbud av posters online så det finns något för alla smaker. Att ha något på väggarna skapar en hemtrevnad som är svår att uppnå på ett annat sätt.