Vad ska du ge bort i julklapp? En klocka!

Att klura ut en bra present till någon är inte alltid det lättaste. Själv kan jag fundera i flera veckor innan jag vet att någon fyller år. Ta fars dag till exempel, vad är egentligen en bra present att ge sin pappa. Nu har jag kommit fram till svaret, en klocka är ett superbra alternativ. Det är något som används, som uppskattas och som håller. Ett extra plus för hållbarheten som är så viktig nu.

En tidlös klocka

Det finns få accessoarer som är så klassiska som en klocka. En klocka är inte bara ett snyggt komplement till varje utstyrsel den är även praktiskt… åtminstone när mobilen inte har något batteri kvar. Klockan är något som alla borde ha oavsett ålder eller stil. Eftersom en klocka är en accessoar så är det något som du kan ha flera av. Klockor är något du har på sig varje dag, så lite variation kan vara välbehövligt.

Northman Lengi

För de som vill stödja svensk industri är Northman Lengi ett bra alternativ. Det är ett svenskt företag med stilrena klockor. De har en modell som du kan få i två olika utföranden, rosguld och silver. Själva urtavlan är minimalistisk men klockan kan personifieras genom att välja en av de 10 olika armband de har tillgängliga. De har två finish borstad nubuck eller alligatorkornad kalvläder i fyra olika färger (svart, grå, blå och brun) att välja emellan!

Vad jag hade valt

Ur deras sortiment hade jag valt att utföra modellen i silver. Detta eftersom mycket av mina andra accessoarer är i samma metall så jag vet att allting passar bra ihop. Personligen, är jag inte särskilt äventyrlig med mina armband så jag hade nog valt ett armband i borstad nubuck med silver detaljer. Svart passar som känt med allt. Å andra sidan är det kul med accessoarer som faktiskt står ut blåa alligatorkornade armband skulle inte heller vara så dumt.